BMR: Body Mind Release

Trainingen kunnen helpen om bepaalde vaardigheden te ontwikkelen, maar wat er niet in zit, komt er ook niet uit. Of toch wel?

Misschien ben je op een bepaalde manier geblokkeerd waardoor je vaardigheden niet durft te ontwikkelen. Misschien neem je onbewust ballast mee uit het verleden die je beperkt in je ontwikkeling. BMR zoekt dit soort beperkingen op - en lost ze ook op.

BMR is breed inzetbaar en (bewezen) effectief. Het biedt ondersteuning bij onder andere:

 • Fysieke, emotionele en mentale klachten
 • Gevoelens van stress, spanning en onrust
 • Gedragsproblemen
 • Somberheid
 • Veel sociale en werk gerelateerde problemen
 • Negatief denken en piekeren
 • Angst en onzekerheid
 • Gebrek aan zelfvertrouwen
 • Vermoeidheid
 • Lusteloosheid
 • Niet kunnen genieten
 • Burn-out
 • Slaapproblemen

Body Mind Release voor een ontspannen lichaam en geest.

Dit traject is ook online te volgen.

Wat anderen zeggen...

Ik heb BMR gedaan bij Ingrid en het heeft me erg geholpen. Ik heb altijd veel bij psychologen gelopen en gepraat over mijn verleden en over mijzelf, maar daar ben ik nooit ver mee gekomen.

Sinds dat ik begonnen ben met BMR merkte ik dat ik anders aankeek tegen zaken en dat ik dingen beter kon relativeren. Ik heb meer controle over mijn emoties en merkte dat mijn stressniveau omlaag ging en ik me beter kon concentreren. Ook heb ik meer rust in mijn hoofd en kan ik vanuit dat punt mijn beslissingen nemen.

Ik voelde me bij Ingrid meteen welkom en op mijn gemak. Ze wilt meedenken over alles en zoekt oplossingen voor zaken die nog niet lekker lopen.

Manon

De BMR-methode heeft mij de rust gebracht die ik nodig had. Wat fijn om in 7 sessies bij Ingrid aan de keukentafel de tools te krijgen om de balans terug te vinden. De methode werkt niet zonder een klik met de coach. Vanaf het eerste moment was de sfeer prettig en open. Ik voelde me erg op mijn gemak bij Ingrid en kan deze methode in combinatie met deze coach van harte aanbevelen. Ik zit beter in mijn vel en dat voelt super!

Esther

"Niet praten maar doen", dat is waar ik de kracht van de sessies heb ervaren. Ik ben van mezelf niet zo'n prater, als het op gevoelens aankomt. En dat is precies de reden waarom dit traject zo een uitkomst voor mij was. De methode van Body Mind Release en de fijne begeleiding van Ingrid lieten mij inzien dat wanneer je je ballasten (bewust of onbewust) aanpakt, je veel meer rust kan creeeren. En dat is gelukt, door het loslaten van negatieve gevoelens en het terughalen van positiviteit ben ik de onrust in mij kwijtgeraakt en kan ik weer relativeren. Van mezelf ben ik erg nuchter, maar ondanks dat kan ik het iedereen aanraden. Je hoeft er namelijk geen kennis over te hebben, iets achter te zoeken, of er moeilijk over na te denken. Je kan het gewoon over je heen laten komen vanzelf. Ingrid helpt daar zo goed mee, je voelt je meteen op je gemak door de persoonlijke aandacht. Bovendien kan je er altijd op terugvallen, de technieken die je leert, zullen altijd toepasbaar zijn. 

Aniek

Interesse of nog vragen?

Zin om zo snel mogelijk te beginnen? Of is er iets nog niet helemaal duidelijk? Neem gerust contact met me op!

Neem contact op