BMR: Body Mind Release

Trainingen kunnen helpen om bepaalde vaardigheden te ontwikkelen, maar wat er niet in zit, komt er ook niet uit. Of toch wel?

Misschien ben je op een bepaalde manier geblokkeerd waardoor je vaardigheden niet durft te ontwikkelen. Misschien neem je onbewust ballast mee uit het verleden die je beperkt in je ontwikkeling. BMR zoekt dit soort beperkingen op - en lost ze ook op.

BMR is breed inzetbaar en (bewezen) effectief. Het biedt ondersteuning bij onder andere:

 • Fysieke, emotionele en mentale klachten
 • Gevoelens van stress, spanning en onrust
 • Gedragsproblemen
 • Somberheid
 • Veel sociale en werk gerelateerde problemen
 • Negatief denken en piekeren
 • Angst en onzekerheid
 • Gebrek aan zelfvertrouwen
 • Vermoeidheid
 • Lusteloosheid
 • Niet kunnen genieten
 • Burn-out
 • Slaapproblemen

Body Mind Release voor een ontspannen lichaam en geest.

Dit traject is ook online te volgen.

Wat anderen zeggen...

Precies op het moment dat ik niet lekker in mijn vel zat, kwam Ingrid op mijn pad. Enigszins cynisch begon ik aan het traject maar gaandeweg merkte ik veranderingen bij mezelf. Stond sterker in mijn schoenen, kon dingen beter loslaten en voelde me weer energieker. Ingrid is een prettige en warme persoonlijkheid waarbij je jezelf kan zijn. Een positieve investering in jezelf!

 

En heb je weer een boost nodig, dan kan je altijd terugvallen op de oefeningen die ze je heeft meegegeven. En kan je daar wat hulp bij gebruiken, dan boek je gewoon een onderhoudsbeurtje! Dank je wel Ingrid!

 

"Niet praten maar doen", dat is waar ik de kracht van de sessies heb ervaren. Ik ben van mezelf niet zo'n prater, als het op gevoelens aankomt. En dat is precies de reden waarom dit traject zo een uitkomst voor mij was. De methode van Body Mind Release en de fijne begeleiding van Ingrid lieten mij inzien dat wanneer je je ballasten (bewust of onbewust) aanpakt, je veel meer rust kan creeeren. En dat is gelukt, door het loslaten van negatieve gevoelens en het terughalen van positiviteit ben ik de onrust in mij kwijtgeraakt en kan ik weer relativeren. Van mezelf ben ik erg nuchter, maar ondanks dat kan ik het iedereen aanraden. Je hoeft er namelijk geen kennis over te hebben, iets achter te zoeken, of er moeilijk over na te denken. Je kan het gewoon over je heen laten komen vanzelf. Ingrid helpt daar zo goed mee, je voelt je meteen op je gemak door de persoonlijke aandacht. Bovendien kan je er altijd op terugvallen, de technieken die je leert, zullen altijd toepasbaar zijn. 

Aniek

Ik vond het heel fijn bij Ingrid. Bij binnenkomst was er gelijk een geruststellende klik. Het programma was fijn om te doen en goed te begrijpen. Elke dag oefenen was oke voor mij en je merkt ook steeds verbetering. Ik dacht dat ben ik! Hoe weet ze dat?

Ik kwam binnen als een bang in elkaar gedoken vogeltje en ging weg als een bloeiende vlinder. Ik ben zeer rustig geworden. Ik ren niet meer voor 100 mensen tegelijk. Geen stress meer. En weet goed wat ik wil. Het heeft mij heel erg goed gedaan en het werkt nu nog steeds door, af en toe nog een valkuil, maar daar leer ik weer van.

Ik ben heel blij dat ik bij Ingrid dit gevolgd heb en ben heel blij dat ik geholpen ben waarvoor ik kwam! En raad het daarom iedereen aan! Bedankt Ingrid, je bent een engel. 

Lydia

Interesse of nog vragen?

Zin om zo snel mogelijk te beginnen? Of is er iets nog niet helemaal duidelijk? Neem gerust contact met me op!

Neem contact op