Meer over mij

Met verschillende technieken probeerde ik jarenlang de balans te houden, echter met wisselend succes. Tot ik kennis maakte met Body Mind Release; een openbaring. In een traject van slechts 7 weken heb ik de tools aangeleerd om rust en ontspanning te hebben. Een zodanige verbetering van welzijn dat ik besloot hiermee verder te gaan.

Opleiding

Ik ben in het bezit van de diploma’s Body Mind Release therapeut, BMR interventiespecialist en Life coach. Daarnaast ben ik in het bezit van het diploma Psychosociale basiskennis.

Specialist in complexe re-integratietrajecten en interventies

Als Body Mind Release interventiespecialist ben ik ervaren in het uitvoeren van complexe re-integratietrajecten voor UWV en Gemeenten, bijvoorbeeld bij mensen met psychische klachten, burn-out, stress, gedragsproblemen, PTSS, eetstoornissen of depressie. Ik coach en begeleid cliënten op betrokken wijze waarbij ik snel de innerlijke oorzaak van de klachten naar boven weten te halen. De focus ligt niet – meer – op praten, maar vooral op doen. Ik leer mensen niet om te gaan met hun belemmeringen, maar om innerlijke oorzaak van hun levensklachten met de Body Mind Release methodiek gericht aan te pakken. Een unieke werkwijze met snelle en duurzame resultaten.

Interventies voor UWV en gemeenten - Body Mind Release Nederland

Interesse of nog vragen?

Zin om zo snel mogelijk te beginnen? Of is er iets nog niet helemaal duidelijk? Neem gerust contact met me op!

Neem contact op