Zakelijke verzuiminterventie

Body Mind Release biedt u en uw mensen een unieke breed inzetbare methode. Hierbij ligt de focus niet op het praten/leren omgaan met problemen en klachten, maar op gericht bewustwording en het daadwerkelijk zelfstandig aanpakken en loslaten van de innerlijke oorzaken van verzuimklachten.

BMR is effectief op de belangrijkste verzuimredenen zoals:

  • Stress
  • Vermoeidheid
  • Somberheid en depressie
  • Burn-out
  • Klachten in armen, polsen en handen
  • Rug-, schouder- en nekklachten
  • Klachten in de buik, maag en darmen

Met een traject van 7 weken - dat ook online te volgen is - is het mogelijk snel meer energie te krijgen, ontspanning, vreugde en een vlot re-integratie traject te bewerkstelligen.

Wat anderen zeggen...

Ik was mijzelf een beetje kwijtgeraakt, mijn zelfvertrouwen had een flinke deuk opgelopen in de relatie die ik had gehad. Ik twijfelde over van alles en nog wat. Ik liep te piekeren en kwam niet verder met mijn gedachten. Tot Ingrid op mijn pad kwam en ik de BMR therapie bij haar ben gaan volgen. In een betrekkelijk korte tijd merkte ik al vooruitgang. Zelf aan de slag met kleine opdrachtjes, die niet veel tijd vergden en al snel effect hadden. Stap voor stap kwam ik weer dichterbij mijzelf, mijn zelfvertrouwen kwam weer terug. Een andere mindset was bewerkstelligd. "Je bent goed, zoals je bent".  Dat gevoel weer terug te krijgen is fantastisch. Ik kreeg weer een energie, weer zin om dingen op te pakken, meer durf en dat ook gewoon te doen. De positieve dingen, kwamen weer als vanouds op mijn pad. Hoe mooi was dat om weer te ervaren! Dank je wel Ingrid, dat je mij weer op weg hebt geholpen, met deze prachtige therapie. 

Karin

Vol enthousiasme vertelde Ingrid mij over haar opleiding als erkend Body Mind Release therapeut. Om een nog beter beeld te vormen van deze werkwijze en techniek van Body Mind Release, gaf Ingrid mij een boek mee.

In de moeilijke levensfase waar ik in verkeerde met betrekking tot werk, prive en gezondheid, en wij hier over spraken, nodigde Ingrid mij uit om samen een traject in te gaan.

De Body Mind Release sessies van Ingrid hebben mij inzicht gegeven en veel positiviteit gebracht en ondersteuning geboden. 

Ingrid is integer en invoelend. Ook na het doorgelopen traject, heb ik Ingrid nog een keer geconsulteerd. Hierdoor bleef de positiviteit en energie stromen

Dagmar

Via het reïntegratietraject vanuit het UWV ben ik geadviseerd om de methodiek van Body Mind Release (BMR) te doorlopen welke zou bijdragen aan mijn herstel. Ingrid Sinke werd mijn therapeut.

Ingrid heeft eerst mijn problematiek in kaart gebracht tijdens een heel fijne intake, waarna we zijn gestart met het behandelingstraject.

Ik heb dit individuele traject met haar samen doorlopen en dit al zeer prettig ervaren. 

Ingrid neemt echt alle tijd voor je. Ze stelt je direct op je gemak en is zeer actief betrokken bij jouw traject. Ingrid luisterde goed naar mijn gevoelens en voortgang welke bij elke sessie vooraf werden besproken. Hierop gaf ze heel goed advies, tips en ideeën. Dit gaf mij heel veel steun om de draad weer op te pakken en verder te gaan in het traject.

Dankzij haar ben ik erin geslaagd om weer terug de arbeidsmarkt op te komen, is mijn stressniveau enorm gedaald, ben ik minder snel geprikkeld en kan ik weer genieten van het leven.

Ik ben haar heel dankbaar voor alle steun en hulp die ik heb gehad. Kortom ik beveel haar zeker aan als therapeute van BMR. 

 

Ilona

Interesse of nog vragen?

Zin om zo snel mogelijk te beginnen? Of is er iets nog niet helemaal duidelijk? Neem gerust contact met me op!

Neem contact op