Zakelijke verzuiminterventie

Body Mind Release biedt u en uw mensen een unieke breed inzetbare methode. Hierbij ligt de focus niet op het praten/leren omgaan met problemen en klachten, maar op gericht bewustwording en het daadwerkelijk zelfstandig aanpakken en loslaten van de innerlijke oorzaken van verzuimklachten.

BMR is effectief op de belangrijkste verzuimredenen zoals:

  • Stress
  • Vermoeidheid
  • Somberheid en depressie
  • Burn-out
  • Klachten in armen, polsen en handen
  • Rug-, schouder- en nekklachten
  • Klachten in de buik, maag en darmen

Met een traject van 7 weken - dat ook online te volgen is - is het mogelijk snel meer energie te krijgen, ontspanning, vreugde en een vlot re-integratie traject te bewerkstelligen.

Wat anderen zeggen...

Ingrid is een hele aardige vrouw bij wie je, je direct op je gemak voelt. 

Als therapeut is ze fantastisch, ze neemt alle tijd voor je en benut al haar kennis om je zo goed mogelijk te helpen. Je mag haar altijd bellen en haar deur staat open voor een extra afspraak als dat nodig is.

Body Mind Release heeft me heel veel gebracht. 

Ik heb een positievere kijk op het leven en meer rust in mijn hoofd.

Ik ben Ingrid heel dankbaar voor wat ze voor mij heeft gedaan!

Tineke

Vol enthousiasme vertelde Ingrid mij over haar opleiding als erkend Body Mind Release therapeut. Om een nog beter beeld te vormen van deze werkwijze en techniek van Body Mind Release, gaf Ingrid mij een boek mee.

In de moeilijke levensfase waar ik in verkeerde met betrekking tot werk, prive en gezondheid, en wij hier over spraken, nodigde Ingrid mij uit om samen een traject in te gaan.

De Body Mind Release sessies van Ingrid hebben mij inzicht gegeven en veel positiviteit gebracht en ondersteuning geboden. 

Ingrid is integer en invoelend. Ook na het doorgelopen traject, heb ik Ingrid nog een keer geconsulteerd. Hierdoor bleef de positiviteit en energie stromen

Dagmar

Interesse of nog vragen?

Zin om zo snel mogelijk te beginnen? Of is er iets nog niet helemaal duidelijk? Neem gerust contact met me op!

Neem contact op